Vackra trädgårdar i och runt Östergötland

20150529_072809

Perenner på bakgården i Motala

Karin Frisell

Jag har huvudsakligen perenner, mycket udda perenner som till exempel trädgårdshybrider av guckosko. Dessutom historiska rosor och bärbuskar och annat ätbart (inte tomatplantor!).  I trädgården finns diverse rabatter med olika förutsättningar och därmed visas olika perenners  trivsellägen.

Jag uppskattar alla former av djurliv i trädgården också (utom rådjur och sork) och vill lära folk att inte städa så frenetiskt för att det vilda ska finna en fristad. Vi behöver ju olika predatorer för att hålla ordning på diverse skadedjur utan att behöva ta till bekämpningsmedel. Här blommar det nu under hela växtsäsongen. 

Trådgård och kretslopp, perenner och träd, naturen och miljön är superintressant! Man är aldrig fullärd utan man lär sig något nytt varje dag och träffar så positiva människor med samma intressen. Underbart!

Öppet i sommar: oftast efter kl 17.00 varje dag eller efter överenskommelse på telefon.

Perenner på bakgårdens hemsida


 

Share Button

Kontaktuppgifter


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>